A little space

So, we need to move the flower down a bit

and down

and down

tirsdag den 6. september 2011

[13] Santona - Guemes - 27 km. (Total - 317 km)

Vi kom tidligt afsted fra vandrehjemmet. Vi gik langs dejlige strande over et mudret bjerg. Vejret var lidt overskyet ,saa en dejlig dag at gaa i.
Vi gik langs en dejlig strand og Grith badede igen paa vejen. Lidt surrealistisk at gaa langs stranden i store vandrestoevler.

Vi holdt lidt cafe pauser undervejs og det regnede lidt, saa vores ponchoer kom i brug. Paa vejen moedte vi 2 drenge der legede ved vejen. Den ene gave os ferskner. Jeg ville give han en dansk krone, men det ville han ikke tage imod. Lidt efter troede jeg han fangede froer, men han fandt hurtigt 2 firekloevere og gav os. Det var simpelthen saa soedt og roerende, og en situation, hvor vi gerne ville have kunne sige lidt mere paa spansk :-)

Men en dejlig oplevelse.

Vi fortsatte og naaede Guemes sidst paa eftermiddagen. Mange af vores pilgrimsvenner var her, saa det var dejligt trygt.

Stedet var stort og var fantastisk indrettet. Det er en aeldre herre paa ca 70 aar der driver stedet. Han har rejst meget i Afrika og Asien og stedet drives af donationer.

Der var et stort bibliotek med tusindvis af lysbilleder og udstillinger af forskellige pilgrimme der kommer gennem Guemes.

Om aftenen var der et foredrag om stedet inden vi fik dejlig varm mad og selvfoelelig masser af vin :-)

Om aftenen talte Pawel med Marc fra Tyskland der er "evighedsstudent" og gaar hele Nordruten og Marcel der kommer fra Canada, og gaar turen, som en tak for det gode liv han har, en smuk tanke :)

Guemes, var en dejlig oplevelse og foerste gang var samlet med ca 90 pilgrimme.

  
Det er morgen, trist vejr, godt vandrevejr.
Man skal vare bjerg-ged for at komme op her uden vandrestave.
Jepper, saa kom bjerg gederne frem paa toppen.
Og paa toppen, udsigt til fantastisk strand.
Dejlig dansk bjergged nyder en svommetur.
Velkommen til Guemes :-)
Praestens arbejdsvaerelse og ting og sager fra hans rejser, i det rum var der ca. 76.000 diasbilleder, en gammel mand idag, men kendt i spanien for hans billeder og hans sogen for at gore en forskel.
MAD, aftensmad, hygge, vin og hyggelig sammenvaerd.

1 kommentar:

  1. Kære Grith og Pawel, tak for de flotte billeder og fine beskrivelser af jeres oplevelser.Man får selv lyst at vandre den tur.Og drengen var rigtig sød.
    Her blæser godt og regner af og til. Himlen er skyfuld, dramatisk-uden filter.
    Kærlig hilsen Mor Lidia

    SvarSlet