A little space

So, we need to move the flower down a bit

and down

and down

tirsdag den 20. september 2011

Solen skinner i dejlige Galicien

Hola allesammen,

Saa har vi krydset de 900 km og er fremme i en lille by der hedder Sobracos dos Munxos, ca 62 km fra Santiago de Compostela. Solen skinner og vi har det dejligt :-)

Vi nyder Galicien, den sidste provins vi vandrer gennem frem til Santiago. Her er magisk groent og det er eventyrligt at gaa gennem alle de her smaa gamle byer, hvor tiden foeles som at vaere gaaet i staa. Her er stille, og vi nyder naturen og de soede lokale med alle deres dyr og saerligt koer som vandrer langs vejene.

Den anden dag boede vi paa et lille pensionat med bageri, det var skoent at aabne koeleskabet og gaa "ombord" i 7 dejlige kager med god samvittighed :-)

Vi opdaterer mere, naar vi kommer til Santiago, haaber I har det dejligt hjemme :-)


Muchos abrazos fra Pawel & Grith

1 kommentar:

  1. Velkommen til MÅLET. Fantastisk at I har gjort det. - Og det lyder som om I har givet jer tid og nydt det I har set undervejs ligeså meget som det at vandre. Kunne næsten dufte, hvordan det måtte være at sniffe nybagt brød. Meget glad og rørt over osse at have modtaget et postkort. De jeg kender, som har gået turen fortæller, det ER stort at træde ind i kirkerummet. En følelse af historiens vingesus og glæden ved at sætte sig et mål og nå det. Nyd SEJREN i fulde drag - glæder mig til at høre om afslutningen. knus gurli

    SvarSlet