A little space

So, we need to move the flower down a bit

and down

and down

fredag den 2. september 2011

[07] Gernika - Lezama - 25 km. (Total - 161 km)

Kaere allesammen

Saa er det blevet tid til at fodre vores blog dyr, vi har en masse at fortaelle, men kun lidt tid til at skrive. Saa, hvor var det nu vi var henne, aaah, fra Gernika til Lezama.

Vi kom sent afsted den dag, vores blog dyr blev fodret. Forst sidst om eftermiddagen begyndte vores trofaste stovler at vandre derudaf. Vi modte flot natur paa vej vaek fra Gernika. Vi kom frem sent paa aftenen, alberguet var fyldt med mennesker, der var ikke plads til os, saa vi forsatte og efter 3 km fandt vi et lille hotel.
Om aftenen var det kraftig regn, saa vi fik vasket ekstra toj paa vej tilbage fra vores aftenmaaltid. Vi spiste paa en lille bar der havde ingenting, saa barmanden lavede et par bocadillo til os, smaa flute med et eller andet, i vores tilfaelde Æg.
Sult er noget vi har truffet kendskab til, det har vaeret svaert at finde butikker der er aabne naar vi har brug for det. Aftensmad kan ofte forst serveres fra kl. 20:00. saa kommer vi frem sen eftermiddag, saa kan det vare svaert at finde noget til den sultne mave.

Kram til jer alle :-)


Grith paa vej op af bakker med sine nye vandrestave.
Som I nok har gaettet, saa er det ikke spansk kunst der haenger paa tvaers af vores hotelvaerelse, vi vasker hver dag, vi har kun 2 saet toj med, saa medmindre vi vil gaa i det svedige fra igaar, sa skal der vaskes :-)

3 kommentarer:

  1. Hej i to vandrings m/k. Dejligt med dansk og ikke spansk kunst på tværs af lokalet. Primitivt men effektivt.
    Håber vandrestavene giver god fremdrift og energi til at holde turen bedre ud.
    Ja det kan være en kunst at finde en butik der er åben når der er brug for det, men jeg kan se I kommer igennem det også.
    Ønsker jer fortsat god vandring og gode oplevelser.
    Knus og kram Lotte

    SvarSlet
  2. Dejligt at kunne følge med på jeres eventyr :-)

    Det lyder til at slankekuren er startet (om end ufrivilligt)... Kan anbefale at I forsyner jer med mandler, nødder o.lign i butikker når der er åbent. De mætter og giver ok energi når sulten melder sig på vandringen.
    De bedste tanker fra Kristina

    SvarSlet
  3. Tak for jeres soede hilsner :-)) Det gaar godt med at gaa og vi spiser masser af noedder og toerret frugt ect :-))

    SvarSlet