A little space

So, we need to move the flower down a bit

and down

and down

torsdag den 18. august 2011

[04] Zumaia - Deba - 14 km. (Total - 82,59 km)

Naeste morgen foelte jeg mig ret skidt tilpas med feber og forkoelelse, men vi besluttede at vandre lidt videre. Paa vej ud af byen moeder vi Henrik, som Pawel kender fra pilgrimsforeningen i DK, som er paa ferie hernede, lille verden maa man sige..

Dagens rute gik gennem dejlige bakkede landskaber frem til byen Deba, hvor vi boede paa byens Albergue med udsigt over hele byen og havet:-)
Vi var saa heldige at der var festival i Deba, hvor de fejrede helgen San Roke. Det var et fantastisk syn alle mennesker er ude paa gaderne,der er vildt larm og boern med roede toerklaeder loeber omkring og leger og har vandkamp.

Byens kirke var helt magisk smuk og var aaben hele dagen og med en dejlig messe om aftenen.
Senere paa dagen var der tamborkorps, optog med toerklaeder og sidst paa aftenen var der musik og tyrefaegtning.. En stor fest i hele byens som vist varer i 4-5 dage.
Vi skulle vaere tilbage paa alberguet kl 22, men det var umuligt at sove pga larm fra byens fest, saa jeg (Grith)fik fornoejelsen af spansk sexlyde paa sovesalen, hoejlydt "snakken i soevne" paa spansk og italiensk og lyssjov paa gangen frem til kl 2.

San Roke fest i Deba.
Kirken i centrum a Deba



Ingen kommentarer:

Send en kommentar