A little space

So, we need to move the flower down a bit

and down

and down

fredag den 12. august 2011

[02] San Sebastian - Orio - 18,6 km. (Total 49,12)

Vandredag 2, fredag den 12 aug.

De forste paa sovesalen begyndte at staa op kl 5:30, vi havede planlagt at gaa paa posthuset, saa vi sov laenge til kl. 7:00, saa var det op, pakke om, traske til posthuset og sende en pakke paa 6 kg. til Santiago de Compostella.
Kroppen var lav paa energi, efter pòsthuset gik vi de forste 8 km. uden at maerke det, men saa begyndte det at markes. Kroppen var treat fra gaarsdagens strabadser, saa vi gik langsomt derudaf. Gennem dejlig skov og smukke bugter langs havet, da vi kom til Orio besluttede vi for ikke at gaa mere, vores rigtige maal var 5 km laengere fremme, men vi havede fundet et fantastisk dejligt pilgrims hostel med udsigt over flod og dale.

Byen ser ca. saadan ud :



hihi, bon appetit

Update :
I Orio boede vi paa et lille privat Herberg hos soede Rosa, som serverede dejlig mad til os vandrefolk. Hun havde en lille hytte hvor alle os pilgrimme spiste sammen. Efterhaaden har vi faaet vores egen lille "pilgrims" familie. De tre musketerer, som jeg kalder dem, 3 franskmand, der ligesom os har taget 2 mdr fri for at vandre hele Nordruten.
I Orio moedte vi ogsaa et par fra Brasilien der ogsaa gaar hele turen og en gut der cykler hele vejen til Portugal.
Den foerste uge har vi ogsaa fulgtes med en tysk/italiensk dame som har sin egen sprogskole. Hun var meget ivrig for at laerer fra sig og gav tysk undervisning til en af de andre pilgrimme kl 7.30 om morgenen, re sjovt :-) Der die das macht viel spass:-))
Der er mange spanskere paa turen, og det giver god anledning til at vi proever vores spanske af, med mere eller mindre succes med livligt brug af kropssprog:-)

I Orio fik vi mulighed for at besoege byens lokale kirke i San Martin, som var rigtig smuk.

5 kommentarer:

  1. Dejlig at I holder humøret oppe trods strabadserne! Knus anna

    SvarSlet
  2. jeg oensker jer al held og lykke med turen... og sender jer slk min gode energi til jer...!! MVH Arta

    SvarSlet
  3. Godt at I er kommet godt fra start. Mon ikke der opstår en rutine på et tidspunkt?

    Hvis modet er nede skal I bare checke den danske vejrudsigt... Det er gråt i gråt!

    SvarSlet
  4. Fantastisk by. Rart at se, at I er begyndt at sende jeres snavsende undertøj til jer selv længere fremme, man er altid glad for en overraskelse, når man ankommer. :)

    SvarSlet
  5. :-) Tak for jeres soede ord:-) Vores kroppe er ved at vaenne sig til vandredagene og det hjaelp meget at vi blev lidt lettere i rygsaekkene :-)
    Og ja Tomek, vi holder gode traditioner ved lige ved at sende vasketoejet frem :-) Kram fra dejlige Gernika

    SvarSlet