A little space

So, we need to move the flower down a bit

and down

and down

fredag den 12. august 2011

[01]Irun - San Sebastian- Donostia - 30,5 km. (total 30,5)

Forste vandre dag blev torsdag den 11 aug.
Op kl. 05:15, morgenmad kl. 6:00, afgang kl. 06.20. Tidligt tidligt ooh tidligt, Men ellers skulle vi vandre i varme og kraftig sol. Vi var ved godt mod og de forste 10 km floj derud af. Vi gik paa siden af en hojderyg, gennem skov i dejlig skygge. Efter godt 22 km kom vi til en gammel by hvor vi for en skilling blev sejlet over bugten til den anden side. Nu taenkte vi, der er ikke saa langt tilbage, puha det var der, maaske ikke langt men haarde op og nedstigninger. Da vi kom til San Sebastian, var vi fuldstaendige udmattede, traette, slidte, vandet var sluppet op.


En fantastisk badeby, vi slaabte os forbi en vandpost og tankede op. Vi manglede et godt stykke, vi manglede 6 km strandpromenade. Der var en fantastisk romantisk stemning, folk badede, gik ture haand i haand , og midt i det hele gik de her 2 svedlugtende danskere, rygsekken skar ind i skuldrene, lidt skyer kom og beskyttede os fra solen. Det tog os nok 2 timer at slaebe os frem til vores pilgrims hostel.

Vores pilgrims hostel var en lille gymnastiksal med kojesenge, der var nok plads til 40 mennesker, vi fik vores forste stempel i vores pilgrimspas, smed rygsaekkene paa vores senge og gik i bad, fantastisk.
Denne her dag tog pusten fra os, vi teankte, det her er for haardt, det kan vi ikke, saa var der en Spanioler der sagde at de naeste dage bliver nemere.
Vi var begge enige om at vi havde for mange ting med, vores rygsaekke var fyldt. Vi fandt ud af hvor der laa et postkontor som var aabent naeste dag. Saa vi kunne sende en pakke med vores ting til vores slutby Santiago de Compostalla. og saa var det tid til haandvaske dagens toj. De fleste vi moder taler spansk, kun faa kan lidt engelsk, saa det er meget heldigt at Grith har faaet spansk undervisning.

Godnat tid paa et pilgrims hostel er kl. 22:00, der bliver lyset slukket, 22:30 skal der vaere ro paa salen.


Os OS og os :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar